Ποινή φυλάκισης 4 ετών κι ενός μηνός μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν Αλβανό εφοριακό, που κρίθηκε ένοχος με απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία (5-2), απόπειρας βιασμού.
Ο κατηγορούμενος, που εκπροσωπήθηκε στην δίκη από τον δικηγόρο κ. Γιώργο Χατζηνικολάου, φέρεται ότι την 14η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 03.30 πλησίον του καταστήματος “tony‘s cuisine” επιτέθηκε σε μια Αγγλίδα κι αφού έσφιξε με τα χέρια του το σώμα της, την έσπρωξε σε μία γωνία και άρχισε να τη χαϊδεύει σε ολόκληρο το σώμα και στο στήθος.
Ακολούθως προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα με σκοπό την επίτευξη εξώγαμης συνουσίας και την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του, παρά τη θέλησή της.
Η πράξη του όμως δεν ολοκληρώθηκε διότι η Αγγλίδα κατάφερε, μετά από πάλη, να του ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια, φοβούμενος δε να μη γίνει αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή.
Ο ίδιος κατηγορήθηκε αλλά κρίθηκε χθες αθώος, για το ότι την 19η Σεπτεμβρίου 2013 και περί ώρα 04.00 πλησίον του μπαρ «cross roads» επιτέθηκε σε άλλη Αγγλίδα. Βγάζοντας έξω από το παντελόνι του το γεννητικό του μόριο φέρεται να την άρπαξε από το λαιμό ακινητοποιώντας την, να την έσπρωξε σε ένα τοίχο και να κατέβασε τη φούστα της με σκοπό την επίτευξη εξώγαμης συνουσίας.

-Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω εξέτασε χθες υπόθεση με κατηγορούμενο για βιασμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση έναν Αλβανό καταζητούμενο.
Το δικαστήριο αποφάσισε να διαχωρίσει την υπόθεση ως προς τα πλημμελήματα ενόψει κινδύνου παραγραφής αυτών και ανέβαλε την υπόθεση προκειμένου να τα εισάγει σε νέα δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Κω.
Ο κατηγορούμενος φέρεται ειδικότερα την 27η Ιουλίου 2016 να εξανάγκασε την σύντροφό του εντός της οικίας τους στην οδό 28ης Οκτωβρίου σε εξώγαμη συνουσία.
Αρχικά φέρεται να την έπληξε με γροθιά στο στήθος και να την οδήγησε παρά την θέλησή της στο κρεβάτι, όπου, όντας ο ίδιος γυμνός, της κρατούσε σφιχτά τα χέρια, ώστε με την υπέρτερη σωματική του δύναμη να καταστήσει άκαρπες τις προσπάθειές της να αντισταθεί, βιάζοντάς την.
Την 16η Μαΐου 2016 φέρεται να χτύπησε την σύντροφό του στο αριστερό χέρι με μεταλλική κονσέρβα προκαλώντας της εκδορές και μώλωπες και σχεδόν καθημερινά στο χρονικό διάστημα από το Μάρτιο του 2015 έως την 29η Ιουλίου 2016 την απειλούσε λέγοντας της «θα σε ψήσω να σε φάω, θα σε κάνω φέτες, θα σε πνίξω».

https://www.dimokratiki.gr/10-03-2020/katadiki-alvanoy-eforiakoy-gia-apopeira-viasmoy/

To Top