Δικηγόροι: Παράταση της προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών μέχρι 3/2

Τι ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ

Η 3η Φεβρουαρίου 2012 ορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία  καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για δικηγόρους. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας (ΔΣΑ) επικαλούμενος σχετική ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των ενιαίων ειδοποιητηρίων ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) μηνός Δεκεμβρίου 2020 για ελεύθερους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ, μεταφέρεται για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021.

«Ανάρτηση ειδοποιητηρίων ασφαλιστικών εισφορών Δεκεμβρίου 2020 Μη Μισθωτών

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Δεκεμβρίου 2020 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Στο Δ.Σ. του e-ΕΦΚΑ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 θα μεταφερθεί η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή)». 

Κατερίνα Μάνθου

https://www.lawandorder.gr/Article/107055/justice/dikigoroi-paratasi-tis-prothesmias-katabolis-asfalistikon-eisforon-mechri-32

To Top